30/7/13

5 PEL.LÍCULES QUE M’AGRADEN (PERO QUE EM FA VERGONYA ADMETRE)

5. "STAR WARS EPISODIO I. LA AMENAZA FANTASMA" 

Efectivament, les prèvies d'"Star Wars" van ser un bajón però sempre he gaudit en secret fins ara del primer episodi i encara recordo quan vaig anar als carnestoltes del meu cole desfressat de Darth Maul. 

Ai mare...que la força m'acompanyi. 


4. "A POR TODAS"

És peli que tracte de l'amistat, de la superació, del treball en equip i fins i tot del racisme. 

No cola oi...? Vale. 

Si....la fantasia de les animadores és un tòpic! Però jo, que vaig néixer enamorat de la Kirsten Dunst, mai m'he pogut resistir a veure-la de calça curta i fent saltirons :____)


3. "HIGH SCHOOL MUSICAL"

Quan jo anava a l’institut jugava a bàsquet i l’entrenadora, la Laia, em va fer passar dos anys veient els partits des de la banqueta (un petó Laia).

D’altra banda mai he estat capaç d’afinar dues notes seguides. Zack Efron fa les dues coses, es lliga la noia i es gradua!  Soc un addicte als musicals, em flipen... 

Però no ho aneu predicant, per favor.


2. "8 MILLAS"

Si tingués l’oportunitat ho deixaria tot per ser un “rapero” blanc que triomfa en un barri de pobres. Però com de poeta “callejero” faria més pena que respecte, em limito a veure la peli i somiar que durant 90 minuts  sóc l'Slim Shady del Poble Sec.

1. "SUPERGIRL"

Si em preguntes públicament et diré que la millor pel·lícula de superherois és “The dark knight”, clar. Però a la intimitat sóc el fan número 1 de l’adaptació de Supergirl al 1984, una (més) sexy (impossible) Helen Slater s’enfronta a una bruixa que vivia en una atracció de fira. 

FAN ABSOLUT, però no  ho expliqueu a ningú, si-us-plau.

Segur que BARCELONA, NIT D'ESTIU mai serà en una llista com aquesta, m'hi jugo un dit (o els 10), per si un cas, no comenteu res als guionistes d'aquestes pelis...La vergonya és un sentiment molt humà ;)


Eric Navarro Serna
Un guionista que és més d’Alf que d’E.T


No hay comentarios:

Publicar un comentario