16/8/13

5 LLOCS DE LA CIUTAT QUE TROBARÀS A "BARCELONA, NIT D'ESTIU" 1.- L'ESTEL FERIT. 

Una escultura de l'alemanya Rebecca Horn, formada per quatre cubs d'acer i vidre que s'apilen en mig de la platja de Sant Miquel, a la Barceloneta. 
Investigant per escriure aquestes línies descobreixo que l'obra simbolitza i immortalitza les velles barricades que ocupaven la zona abans que les Olimpíades vinguéssin a canviar-ho tot.2.- ELS BÚNQUERS ANTIAERIS DEL CARMEL. 

Aquesta herència de la Guerra Civil ha perdut els seus canons i s'ha convertit en un mirador amb unes vistes privilegiades de la ciutat. A Barcelona, nit d'estiu els fem servir "para el amor, y no para la guerra"


3.- LA SAGRADA FAMÍLIA. 

La basílica dissenyada per Antoni Gaudí fa una breu aparició a la pel·lícula de l'única manera que l'hem vist fins ara: Envoltada de grues. Porta 131 anys en construcció, però si tenim sort arribarà un dia en que els espectadors la veuran a la nostar pel·lícula i diran sorpresos “Mira, quan van fer això, la Sagrada Família encara no estava acabada!”. Diuen que serà al 2023...

Cuando lo vea me lo creeré.4.- L'HOTEL CATALONIA BARCELONA PLAZA. 

Espero que el director no em talli el coll per revelar els seus secrets professionals, si explico que hi ha un pla exterior d'aquest hotel, en el que els déus es van posar de la nostra part i ens van brindar una formidable tempesta. Just quan necessitàvem per a la història que estigués plovent :)


5.- ELS PORXOS DE FONTSERÉ. 

Situats als Passeig Picasso i dissenyats per Josep Fontseré, que va ser l’encarregat d’urbanitzar la zona que va deixar lliure l’enderrocament de la Ciutadella. 

Desgraciadament els personatges passejen protegits pels porxos quan encara no ha començat a ploure (en aquest cas, pluja artificial), i els pobres acaben ben xops.

Dani González, guionista i localitzador      

No hay comentarios:

Publicar un comentario